Σεμινάριο Σχολικού Νοσηλευτή στην ΚύπροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


«Σωστή Διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 των Παιδιών στο Σχολείο»

Ο Παγκύπριος Διαβητικός Σύνδεσμος σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Παιδιών και Νέων με Διαβήτη Θεσσαλονίκης- Ελλάδος (Ε.Γο.Παι.Νε.Δ.) και τον Τομέα Κοινοτικής Νοσηλευτικής (ΤΟ.ΚΟΙ.ΝΟ.) του ΠΑΣΥΝΜ , συνδιοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: «Σωστή Διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 των Παιδιών στο Σχολείο». Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 09:00-14:45 στην αίθουσα 012 του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί το «Εγχειρίδιο Σχολικών Νοσηλευτών για τη Διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 στο Σχολείο», το οποίο έχει εκδοθεί από την Ένωση Γονέων Παιδιών και Νέων με Διαβήτη, Θεσσαλονίκης- Ελλάδος. Το εγχειρίδιο εκτυπώθηκε με έξοδο του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου και θα δοθεί δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους νοσηλευτές και μαίες, και κυρίως σε επισκέπτριες/ες υγείας που εργάζονται στη σχολική νοσηλευτική και σε νοσηλευτές που εργάζονται στις διαβητολογικές και παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το «Έντυπο Συμμετοχής» και να το αποστείλουν στο φαξ:22662152 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cyprusdiabeticassociation.com.cy Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για το σεμινάριο. Περισσότερες πληροφορίες στο 226695245

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η ημερίδα θα μοριοδοτηθεί από την Επιτροπή Μοριοδότησης του ΠΑΣΥΝΜ με Διεθνής Μονάδες Συνεχούς Νοσηλευτικής και Μαιευτικής Εκπαίδευσης.Οι μονάδες θα δοθούν σε όσους έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Νοσηλευτών και Μαίων .

Αντωνάκης Μαυρίδης Γ. Οργανωτικός Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου

Έλενα Νικολαΐδου Πρόεδρος ΤΟ.ΚΟΙ.ΝΟ.

Θεοφανεία Τσαχαλίνα Πρόεδρος Ε.Γο.Παι.Νε.Δ. Θεσσαλονίκης

Εκπαιδευτικός Χορηγός: Πρόγραμμα Διατροφής και Διαιτολογίας Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου


Αναρτήθηκε 2019-06-05 - Διαβάστηκε 545 φορές