Οι δράσεις της Ένωσης για το έτος 2018ΤΟ 2018 ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ:

- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.

- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ: 11/02/2018 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΑΒΗΤΗ. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΕΥΧΟΥΣ «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1 ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ». ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ( ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΧΑΜΕ ΓΕΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ
- 12/02/2018 ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Σ.Δ.Τ1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Σ.Δ.Τ 1 ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ, ΠΥΛΑΙΑΣ- ΧΟΡΤΙΑΤΗ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ
- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.ΔΙ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.

- ΜΑΡΤΙΟ: 11/03/2018 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» ΤΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.ΔΙ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΟ 1Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Δ΄ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1 ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΖΕΠ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
- ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤOY INTERNATIONAL DIABETES FEDERATION ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 1Ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2018
- 18/03/2018 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1 ΣΤΗΝ OIΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ Α) ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Β) ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ Γ) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕ.Π.Α. Δ) ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ, ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

- ΑΠΡΙΛΙΟ: 01/04/2018 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ 13Ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «RUN TO CHANGE DIABETES», ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ Σ.Δ.Τ1 ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ Σ.Δ.Τ1 ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΛΗΨΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ.

- ΜΑΙΟ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΕΥΧΟΥΣ «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1 ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Δ΄ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.ΔΙ.
- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΑΒΗΤΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1990
- 17/05/2018 H «ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ» ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.ΔΙ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ. ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

- ΙΟΥΝΙΟ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 15Ο OLYMPUS KIDS MARATHON ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ Σ.Δ.Τ1 ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (7-11 ΕΤΩΝ).

- ΑΥΓΟΥΣΤΟ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΤΣΑΧΑΛΙΝΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Χ.Α.Ν.Θ. ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣ (ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ) ΜΕ Σ.Δ.Τ1 ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ.

- ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ: 29-30/09/2018 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΤΗΝ 3Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1» ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ Α) ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟ Σ.Δ.Τ1 Β) ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ Σ.Δ.Τ1: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ Γ) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Σ.Δ.Τ1 Δ) Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ Σ.Δ.Τ1 ΚΑΙ Ε) Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΤΡΙΑΘΛΗΤΗ ΜΕ Σ.Δ.Τ1. ΜΕΡΙΜΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ-ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΛΑΒΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1 ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΟ Σ.Δ.Τ1 ΤΗΣ Κ. ΣΤΕΛΛΑΣ ΜΑΒΙΔΟΥ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ……..ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΕΦΗΒΟΥΣ ΜΕ Σ.Δ.Τ1 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ.

- ΟΚΤΩΒΡΙΟ: 31/10/2018 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΚΑΘΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ Σ.Δ.Τ1 ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ), ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Σ.Δ.Τ1 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Γ-Δ ΚΑΙ Ε-ΣΤ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

- ΝΟΕΜΒΡΙΟ: 14/11/2018 ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΕ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΣΙΜΙΣΚΗΣ ΜΕ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
- 18/11/2018 (10.00-11.30) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ» ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ. ΤΣΑΧΑΛΙΝΑΣ Θ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ.
- 18/11/2018 (10.30-13.30) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ, ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ». ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PILATES.
- 25/11/2018 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΤΟ 2Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1 ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΝ Δ΄ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.ΔΙ. ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΔΩΘΗΚΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1 ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ: ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ» ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 1 ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ. ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ. Σ.
- 01/12/20-18 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ 9ΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΚΑΙ ΤΗΝ Δ’ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Π.Θ.
- 08-09/12/2018 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ Κ. ΤΣΑΧΑΛΙΝΑΣ Θ. ΤΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΟΔΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ» ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.Αναρτήθηκε 2019-02-13 - Διαβάστηκε 700 φορές