Οι δράσεις της Ένωσης για το έτος 2017ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ.
ΤΟ 2017 ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ:

- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ: 28/01/2017 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ, ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: "ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ: ΈΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ", ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (Α.Π.Θ.) ΜΕ ΘΕΜΑ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ Σ.Δ.Τ1 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΤΣΑΧΑΛΙΝΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ.
-ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 1 ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ Α.Π.Θ.,ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΡΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΤΣΑΧΑΛΙΝΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ
-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.ΔΙ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1, ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ LIBRE ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ).

- ΜΑΡΤΙΟ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

- ΑΠΡΙΛΙΟ: 02/04/2017 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ 12Ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «RUN TO CHANGE DIABETES», ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
- 09/04/2017 ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΔΤ1» ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ Α) ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΛΥΚΑΓΟΝΗΣ, Β) ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1 ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΑΙ Γ) ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1.

- ΜΑΙΟ: 10/05/2017 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ¨ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ¨ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΑΝΤΛΙΕΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ). ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ ΠΗΡΑΝ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ, ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΡΙΩΝ ¨ΚΕΝΤΙΑ¨, ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.
- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΤΣΑΧΑΛΙΝΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Ε.Κ.Π.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ.

- ΙΟΥΝΙΟ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 14Ο OLYMPUS KIDS MARATHON ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ Σ.Δ.Τ1 ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (7-11 ΕΤΩΝ).

- ΑΥΓΟΥΣΤΟ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1, ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ LIBRE ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ.
- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΤΣΑΧΑΛΙΝΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Χ.Α.Ν.Θ. ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣ (ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ) ΜΕ Σ.Δ.Τ1 ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ.

- ΟΚΤΩΒΡΙΟ: 01/10/2017 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΤΗΝ 2Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1» ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ Α) ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΝΣΟΥΛΙΚΗΣ Β) ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ Γ) ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ. Τ1; Δ) ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ Σ.Δ.Τ1 ΣΤ) ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ Ζ) ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ Σ.Δ.Τ1. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΡΙΜΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ.
- 21-22/10/2017 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ Κ. ΤΣΑΧΑΛΙΝΑΣ Θ. ΤΟΥ 11ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΟΔΙ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ: Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ-Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ» ΣΤΗ ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

- ΝΟΕΜΒΡΙΟ: 03-04/11/2017 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ. ΤΣΑΧΑΛΙΝΑΣ Θ. ΜΕ ΘΕΜΑ:«ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ» ΣΤΟ 1Ο ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
- 11/11/2017 ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΕ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ Σ.Δ.Τ1 ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.
- 12/11/2017 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ. ΤΣΑΧΑΛΙΝΑΣ Θ. ΜΕ ΘΕΜΑ « ΣΥΜΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ». ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ».
- 26/11/2017 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΑ ΤΟ 1Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Τ1 ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Δ΄ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΔΩΘΗΚΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ.
- ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Σ.Δ.Τ1, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ: 17/12/2017 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ 8ΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΚΑΙ ΤΗΝ Δ’ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Π.Θ.
- ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΥΛΗΣ & ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ (ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΗ ΜΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ) ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΚ-ΤΖΑΖ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ¨BLUE CIRCLES¨ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ Ο ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΔΩΡΑ.


Αναρτήθηκε 2019-02-12 - Διαβάστηκε 570 φορές